nš0
El pas del temps

1 - El pas del temps


Fundació Pilar Juncosa i Joan Miró José Rafel Moneo. Restauració del Castell d’Eivissa E.Torres, J.A Martínez Lapeña. A.Gaudí i J. M. jujol a la Seu José Quetglas. La memòria del mon Italo Calvino Revista.

 

De l'espai públic

2 - De l'espai públic


Parc de les Estacions Concurs. Es Freginal E.Batlle, J. Bellmunt, C.Ribas, J. Roig. Plaça dels Pins Alberto Noguerol. Quiosc de Flors a la Rambla J. Pol, J. Verguer. Tito´s: un projecte desconegut de J.M Sostres José Quetqglas. "Interieurs" J.Q . Epíleg. Un bar amb bona vista

 


Davant la mar

3 - Davant la mar

Sa Colàrsega. Port de Maó J.Garcés i E. Sòria. Passeig Marítim del Molinar Javier Vellés. Urbanismo y naturaleza José María Valverde. Hotel Punta Negra Felip Sánchez-Cuenca. Ciudad Blanca F.J Sáenz de Oíza. D’A entrevista Oíza - Refugi a Sant Miquel - C.Cirici i Ll.Gascón. La Casa Churruca Germán Rodríguez Arias.

 

Lloc i forma

4 - Lloc i forma


Dalt Vila C.O.A.B, Museu Puget Pedro Urzáiz i Luis de la Rica. El taxista de Hamburgo Pedro Urzáiz. Casa entre pinos frente al mar S.Roig, X. Pallejà, J.A. Martínez Lapeña, E.Torres. La Rampa de Susubruz Rafael Sánchez Ferlosio. Ses Rotes M.L. López-Sardá, J.C Velasco. Iglesia en 6º 47’ E, 39º 20’ N’ Pep Quetglas. Església en Es Llombards Antoni Alomar. Conversa amb Antoni Alomar - Sa Pobla, Estudi i Vivenda Miquel Pomar. Redacció J.Q.

 

Lloc i forma

5 / 6 - Taller per a Joan Mirò -Josep Lluis Sert


Monografia

Lloc i forma

7 - Arquitectura a la ciutat


Paysage Vicente Huidoboro. Pas per a vianants Antonio Forteza. Edifici a lÉixample. Ciutat d’Eivissa X Planas i J. Torres. Edifici Industrial. Polígon de Marratxí A. Pérez-Villegas, C. Moranta. Mercat de Llevant. Palma de Mallorca A.de Pablo, J. J Murguí, A. Carrió. Residència 3ª Edat. Ciutadella Jordi Pons. Residència 3ª Edat. Ciutadella M. Isabel Bennàsar . Parvulari i Residència. Ciutadella. J.M.MArtorell, O. Bohigas, D. Mackay. Entrevista a J.M. Martorell - Uso y arquitectura Josep Lluís Mateo. El caso de Salou Josep Lluís Mateo.

 

Lloc i forma

8 - Cronologies


Reordenació de la Plaça de Sant Francesc Francisco J. Sáez de Oíza. El hermano árbol Javier Vellés. Restauració i transformació de Ca´n Doms J.A Martínez Lapeña, E. Torres. Casa en forma de “dojo” Pep Quetglas. Reforma dúna casa entre mitgeres Tomàs Bosch. Casa en forma d´haikú Pep Quetglas. Pere Garau, arquitecte Comentaris a la propia obra. Más allá del muro de Villa Adriana - El viaje de Lewerentz a Italia - Luis Moreno García-Mansilla.

 

Lloc i forma

9 - Obra civil


Tres idees per al Baluard de Sant Pere Juan Navarro Baldewg, Elías Torres , J.A Martínez Lapeña, Rafael Moneo. Estudi de les Murades de Palma Elías Torres, J. A Martínez Lapeña, Olga Tarrasó, Jordi Henric. Baluard de “Ses Voltes” Elías Torres, J.A martínez Lapeña. Unitat Básica de Salut Pere Soler, Bartolomé Nicolau. Centre Escolar Antonio Forteza, Francisco Pizá. Centre Insular de Sanitat Oscar Canalís, Arantza Basterra, Carlos Llinás. Jardí d'Infants “Cas Serres” Oscar Canalís. Pavelló Municipal d'Esports Carles Ferrater.

 

Lloc i forma

10 - Francisco Casas, Arquitecte 1905-1977

 

 

 

 

 

Lloc i forma

11 / 12 - Erwin Broner 1898 - 1971


La Via Autónoma de Broner Daniel Giralt-Miracle. Erwin Broner Erwin Bechtold. Apèndixs Plànols-guia, Exposicions, Bibliografia.

 

Edicions en paper

Solicituds

Petra Morey
Biblioteca i publicacions COAIB
c.Portella,14 - 07001 - Palma de Mallorca (Illes Balears)
Tfn: 971 22 86 59
email: culturapalma@coaib.es

Els criteris exposats en els diversos articles d'aquest número són de l'exclusiva responsabilitat de llurs autors i no reflecteixen necessàriament els que puguin tenir la direcció d'aquesta revista. D'A autoritza la reproducció total o parcial dels seus textes i originals gràfics, sempre que es faci esment de la seva procedència.